Sunday, June 14, 2015

Ξεκάθαρος ο Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία του Τσίπρα


Πηγή: NewsIT
"Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή. Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό", δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, τόνισε ακόμη: "Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θέλει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, αλλά μπορεί να υπάρξει ατύχημα". 

Θεοδωράκης: "Η συμφωνία έπρεπε να γίνει το Μάρτιο και η κυβέρνηση να πάρει τα λεφτά των δανειστών, καθώς ο χρόνος είναι εναντίον της Ελλάδας"
"Μέσα σε δύο μήνες χάθηκε η εμπιστοσύνη των εταίρων, τη συμφωνία την κάνεις όσο ο άλλος ήταν ζεστός… Ο κ. Τσίπρας μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να καταστρέψει φιλίες πολλών ετών", εξήγησε στην συνέχεια.

Ακολούθως όμως σημείωσε: "Χωρίς συγκρούσεις δεν θα βγούμε από την κρίση, οι πολίτες θέλουν σύγκρουση με το κακό παρελθόν, η πλειονότητα του κόσμου θέλει σκληρή διαπραγμάτευση, όχι Κούγκι και δραχμή".

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, τέλος, συμπλήρωσε πως "στην Αργεντινή χόρευαν τα δικά τους τσάμικα με τη χρεοκοπία και σύντομα έκαναν πλιάτσικα στα σούπερμαρκετ".

No comments:

Post a Comment