Friday, December 2, 2016

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται τόσο εύκολα


Επιμέλεια: Γιάννης Δαμέλλος
Ακόμα το παρακολουθούν το ΚΚΕ και όχι μόνο, μας λέει εμμέσως πλην σαφώς ο Γιώργος Πετρόπουλος στο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών "Περίεργες συνακροάσεις στα τηλέφωνα του ΚΚΕ". Όπως κατήγγειλε ο Περισσός τις τελευταίες ημέρες έχουν παρουσιαστεί "επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., του Ποταμιού." Το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.


Επίσης, από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο πάροχος τηλεφωνίας του ΚΚΕ (ΟΤΕ) καθώς και η ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών). Από μέρους των αρμόδιων αρχών και της κυβέρνησης δόθηκε διαβεβαίωση στο ΚΚΕ ότι το θέμα θα εξεταστεί τάχιστα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κ.Ε. του κόμματος έχει ως εξής: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., του Ποταμιού.

Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο ‘‘κέντρο’’. Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα».

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ


No comments:

Post a Comment