Wednesday, May 11, 2016

Χατζηνικολάου προς Τσίπρα: Ακυρώστε τώρα το διαγωνισμό-μαϊμού του Ελληνικού, αν νοιάζεστε για την πάταξη της διαφθοράς!

Συντάκτης: Γιάννης Δαμέλλος
Μιλώντας στην πρωινή του εκπομπή στο Real.Fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου προέτρεψε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους για την καταπολέμηση της διαφθοράς ξεκινώντας άμεσα από την ακύρωση του μαϊμού διαγωνισμού της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που έδωσε το Ελληνικό στον όμιλο Λάτση, αφού τα κυριότερα πρόσωπα της τότε κυβέρνησης που διαχειρίστηκαν το "φιλέτο" βρίσκονται στις λίστες του Παναμά.


Όπως είπε ο δημοσιογράφος ξεκινώντας την εκπομπή του στον RealFM, όλα τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν στην τζάμπα εκχώρηση του ελληνικού αυτού περιουσιακού στοιχείου, προάρχοντος του κ. Δημητρίου, του υπουργείου Οικονομικών επί κυβέρνησης Σαμαρά, που διαχειρίστηκε το πακέτο, αλλά και του κ.Παπασταύρου, συμβούλου του πρώην πρωθυπουργού, είναι μπλεγμένα στις λίστες του Παναμά!

"Είναι γνωστό τοις πάσι τί συνέβη, ότι εξηφανίσθησαν (στον διαγωνισμό) στην πορεία όλες οι εταιρείες κι απέμεινε μόνο η ΛΑΜΔΑ του Ομίλου Λάτση" δήλωσε ο δημοσιογράφος, ρίχνοντας το μπαλάκι στο Μαξίμου. "Ήρθε η ώρα να ακυρώσετε αυτό το διαγωνισμό" είπε χαρακτηριστικά, "όποιον κι αν ευνόησαν".

Για να ακούσετε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στο 09.35, πατήστε εδώ

No comments:

Post a Comment